Lakókocsira lehet rakni P-rendszámot? Külföldön is jó a próbarendszám?
Egy új Knaus Eurostar 590 FUS lakókocsit szeretnénk hazahúzni Németországból, és azt itthon forgalomba helyezni. Itthon sokkal drágább, valamint csak az alapmodell kapható, extrázásra nincs lehetőség.
Szóval: Ismerős kölcsön adná a korlátozások nélküli P rendszámát erre az időre, hogy ne kelljen 3 országtól útvonalengedélyt kérvényezni.
A problémáim: A linken látható, hogy elég tekintélyes méreteket képvisel a lakókocsi. Van C kategória, terepjáró ami elbírja, és nagy vontatási tapasztalat, szóval az nem gáz. Van valami méret vagy súlykorlátozás?
Valamint ugye külföldön is elfogadott a magyar próbarendszám? Ez még sima, nem euroband változat, kell "H" országjelzést ragasztanom? Úgy tudom hogy kell.
űgy tudom jó a P rendszám.
Vontatás. Mi van a kocsi forgalmijában ráfutófékes súlyként? Ha azon belül van, nincs gond. De ne a kint rendőrökre készülj fel, hanem a hazaiakra.
Szia!
Köszönöm a választ. 3500 kg van megadva.
az a lakó nincs annyi.
Gond egy szálse
Köszi. Ugye a H matrica hiányába nem fognak belekötni? Meg van még egy helyzet.
Lehet hogy belga rendszámú autóval lesz hozva, és nem ez enyémmel. Nem tudom hogy úgy lehet-e a magyar próbarendszámot használni meg a magyar felségjelzést ragasztani a lakóra, ha kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!