Magyarországon mekkora presztízse van egy Bentley Continental GT-nek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egy átlagember szemével nézve. Ugye egy BMW-t, Mercedes-t, vagy Audit szinte mindenki felismer és tudja, hogy presztízsautó, és drága. Na pl egy X6-os BMW fele annyiba kerül mint a Bentley, de melyiknek van itthon nagyobb presztízse?2014. márc. 24. 20:59
11/12 anonim válasza:
Vagy egy Chrysler 300c-ről is elhiszik hogy olajsejk autója.
12/12 anonim válasza:
Sajnos nem ültem még benne, de élőben többször is láttam már. Egy hete meg sétálva ment el alig 4 méterre. Kicsit megnyomta a sofőr, azért hallani a v12-es erőművet. :D
Véleményem szerint ha valaki gt-t akar venni akkor az egyik közkedvelt típus az aston mellett. Hosszabb távon nézve mindig is nagyobb hype övezi majd, mint egy 760i-t.
Ami tetszik még ezekben az autókban, hogy a formaterv nem 4-5 éves ciklusra van csinálva. Utána is némi facelift-es változás esik csak, ami az összképet nem rombolja.
Ha nagyon sok pénzt akarnék kocsira költeni, hanyagolnám a három nagy német márkát. Egyrészt nem értékálló, 5 év alatt a negyedét érik meg kb. Jön utána az új modell, ami szinte semmivel nem jobb, de rombolja a harmóniát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!