A mercédesz tényleg gazdagságot jelképező autómárka?
"mercédesz, mercédet, mercedes" a végére már majdnem jó lett, már csak a "shift" gombot kellene megtalálnod!
:D
Az én szememben tökmindegy, hogy miből szállsz ki, ha fuxos köcsög vagy, akkor a Suzukiban is az maradsz. A cigány is cigány marad a "mergában" is, és senkinek se esek hasra csak mert valami "menő" autóból száll ki!
Tovább megyek, némelyik "mercist" még szánalmasnak is tarom, mint pl. azt amelyiket itt megemlítek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__550..
"Igazi kis békalámpás csoda"
Nem lehet, hogy véletlenül inkább egy Honda Civiet vettél???
"és neharagudj nem mindegy hogy írom le??"
Az, hogy hogyan írsz téged minősít! Aki nem tud rendesen írni az egy műveletlen tuskó, aki közelebb áll a fuxos kopasz bunkóhoz, mint a rendes emberhez! Autó márkától függetlenül!
A kérdésedre válaszolva írtam le, hogy nem esek hasra a mercidtől, nekem nem jelent semmit, főként nem a gazdagság szimbólumát! Így már jó? Azt már meg sem említem, hogy nem csak gazdag embereknek van Mercedese. Az udvarban méteres szemét, putri, tányéros TV és ott áll a merdzsó: ezek is biztos gazdag emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!