Volkswagen Golf V 1.4 benzinesről vélemények?
Az 1.4-es harmatgyenge, ingyen se kéne.
Amúgy nem egy nagy durranás az 5-ös Golf, de nagy előrelépés volt a 4-eshez képest, az borzalmasan szar. Ha jót akarsz a konszernen belül, akkor inkább vegyél egy korabeli 1.9 TDI Octaviát.
"de nagy előrelépés volt a 4-eshez képest, az borzalmasan szar"
Ez óriási hülyeség, ha sz*r lenne a Golf akkor nem futna belőlük annyi, és nem lenne ennyi az áruk, de amúgy is volt dolgom Golfokkal, tehát tudom miről van szó.
DE az 1.4-es az nagyon-nagyon gyenge bele, kell legalább az 1.6-os.
Mindig röhögnöm kell azon, hogy egy 1.4-es motor harmatgyenge egy középkategóriás autóba. Most versenyezni akarsz, vagy közlekedni?
Amúgy meg melyik 1.4-esr gondolt a kérdező? Ugye még lehetett kapni a 75 lovas változattal, azt váltotta a 80 lovas új 1.4-es, majd ott volt a 89 lovas FSI motor is, nem beszélve az 1.4 TSI-kről, amik 120 és 160LE között mozogtak. Ebből melyik kevés hozzá?
Amúgy az Ocatvia ugyanaz, mint a Golf, csak sedan kivitel, és Skoda embléma van az elején.
Közlekedni is kevés egy szívó 1.4, mert rövid váltó kell hozzá, hogy normálisan mozgassa az autót, így viszont városon kívül pörög, mint a varrógép, nem csoda, hogy benyel 7-8 litert. Az 1.6-os étvágyáról ne is beszéljünk.
Az Octavia azért jobb, mert nincs eszetlenül túlárazva a logó miatt, és sokkal nagyobb benne a hely.
És én is tudom, miről beszélek, sofőrként dolgoztam, több száz autót vezettem, köztük több Golfot/Borát/Octaviát. Nem csak a prospektusban és a szalonban találkoztam velük, hanem lelakott, használt darabokat vezettem. Hidd el, nincs sok rosszabb autó, mint egy öreg Golf.
1.4 75 Le mihez képest gyenge.
nekem Cordobában volt (ugyan az a motor) és persze gyenge, de már kinőttem a hülye gyerek stílusból...nekem elég volt normálisan, értelmesen közlekedni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!