Ha étolajat szeretnék használni a Merciben üzemanyagként, akkor milyen adókat kell befizetnem hozzá, milyen papirokkal kell rendelkeznem, hogy ne tudjanak se a rendőrök, se más hatóság belém kötni?
Magyarországon nincs rá lehetőséged, hiszen az üzemanyagok összetételét szabványok határozzák meg, és bekeverési engedélye csak a MOL-nak van!
Ha jól tudom az Egyesült Királyságban pl. lehet használt olajjal járni.
Üdvözöllek Abszurdisztánabn!
:(
2-es
Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna.
Kedves 2-es, legyél kedves utánaolvasni, hogy mik a velejárói az étolajos üzemnek, valamint milyen károsanyag kibocsátást eredményez, valamint, hogy egyéb esetekben az étolajat hogyan, és miként dolgozzák fel újra.
Amennyiben a kérdésre születik érdemi válasz, engem is érdekelne, már csak a tájékozódás végett. (Benzines Peugeotom van, nem vagyok érintett az ügyben...)
várom továbbra is az értelmes válaszokat, amik a kérdésemre válaszolnak.
2: amelyik merci elmegy étolajjal, olyant már 300 000 től kapsz... uhho azé csínnyán a nem telik üzemanyagra, mert az auto se túl borsos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!