A személygépkocsi részei?
Nemsokára indulok "B" kategóriás tanfolyamra, és egy könyvet vagy valami hasonlót keresek, amiben le van írva hogyan néz ki például a motor, hidraulikus fék stb...
Olyan leírást keresek, ahol képekkel van ábrázolva hogy milyen alkatrész hol van.
"Megkerestem neked, ha már erre is lusta voltál: [link]
Szerinted már nem próbáltam? Részletes könyvet vagy valami leírást keresek, ahol képekkel együtt ábrázolva van minden, amiről csak tudom kell. Amit linkeltél nem jó, mert megfelelő találatot nem adott a google...
Van egy KRESZ program, és sok dolgot nem értek már a kérdésből sem.
Például fogalmam sincs ezek mit jelentenek/hol vannak:
Ha a tengelykapcsolónak nincs holtjátéka, akkor a motor és a sebességváltómű közötti kapcsolat...
Mi a hiba valószínű oka, ha a hidraulikus fék fékpedálja csekély ellenállással teljesen benyomható?
Megnövekedett a fékpedál holtjátéka.
Ternai Zoltán: A gépkocsi. Jó régi könyv, de ezek benne lesznek. A szervízadatok (pl. olajcserék között megtehető km-ek) és az egyéb jelölések (pl. olajok minőségének jelölése) elavultak benne, de az alap dolgok stimmelnek.
És a neten megtalálod ingyen.
A KRESZ vizsgán át fogok menni, de a forgalmi miatt érdekel leginkább a dolog, mert biztosan tudnom kell majd mi hol van.
Agent K:
Ilyesmire gondoltam, bár ez sem ír le mindent, de azért egész jó.
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!