Valami megoldás macskák ellen? Megőrülök!
Ha annyira szeretnéd a béjemvédet már rég építettél volna egy garázst vagy vettél volna ponyva vagy lemezgarázst neki.
Ugyanis aki szereti az autóját ráadásul ilyen drága autóra is telik neki,az ilyen emberek nem csak pucolgassák hanem nem hagyják az autót a szabad ég alatt rohadni állandóan,főleg akkor ha van is hely hova garázst építeni ,vagy a mobil garazsak esetében összerakni!
Egyébként ez most hogy van BMW-re telik garázsra meg nem ?
Ugyan már!
Amúgy meg nem tudom nekem is volt macskám ráugrani rá ugrott az autóra de soha nem hugyozta le ,vagy xart rá.
Hidd el inkább a kertbe végzi egy macska a dolgát mint hogy egy fémdarabon.Bár kitudja a szomszédod lehet hogy beidomította a macskáit hogy a te BMW-den végezzék a dolgukat
A hugyozás is a kutyák szokása,de általában azok is csak a kocsi kerekét hugyozzák meg.
"sajnos sok esetbemn a kandúrok mindent, de tényleg mindent levizelnek"
Nem a vizelésről írtam.
pucolgassák.....
garazsak............ :D :D :D
emberek, ti még nem láttatok macskát falra, autóra, bármire h*****ni???
egyébként meg lehet, h nincs sok hely, és azért nem akar egy garázst. ööö bocsánat, garazsat.
vagy olyan a kert megoldása, hogy ahol beáll a kocsi, azaz ahol a garázs lenne, oda néznek az ablakok, és akkor semmi fény/kilátás nem lenne.
sok itt a troll, de szerintem nem annyira elképzelhetetlen, hogy vkinek telik bmw-re, de garázst más okok miatt nem épít.
nekünk sincs, és ha vkinek nincs garázsa (garazsa :) ), az nem jelenti azt, hogy hagyja az autóüt megrohadni. csak az szereti az autóját, akinek garazsa van?
a kutyasra valasz
nekem is vmi ratevedt a kocsira, vszinu macska, a kutyam addig kuzdott mig fel nem maszott ra, el tudjatok kepzelni milyen karcos lett.... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!