Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit szóltok ehhez a mazdához?...

Mit szóltok ehhez a mazdához? Megérné a vételt?

Figyelt kérdés

Írja, hogy eszi az olajat, egy szimering csere megoldhatja a problémát?

Egyébként ezen a mazdán milyen felni van?

[link]

2014. márc. 23. 22:54
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Erről lenne szó:

[link]

2014. márc. 23. 23:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez csak csere után derül ki, de általában érdemes ilyenkor a legrosszabbra készülni, tehát dugattyúgyűrűk, akkor nem érhet meglepetés.
2014. márc. 23. 23:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

ha egy kereskedő oda írja hogy kissé eszi az olajat, akkor az szerintem nem annyira kissé eszi :)

De ez csak az én véleményem....

2014. márc. 23. 23:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az van oda írva: motorja az olajat már kissé fogyasztja. Tehát eszi ami azt jelentheti hogy kopott, ami azt is jelenti hogy gyengébb és többet is fogyaszt.

Ha kék füst jön ki a kipufogójából eszi az olajat. Ha leveszed a kartel csövet és dől belőle a füst, ez szintén azt jelzi.

Miért eheti az olajat..? Elvannak öregedve a szelepszár szimeringek és/vagy kopott lehet a szelep vezető, emiatt bekerül az olaj az égéstérbe és eszi az olajat. Valóban orvosolható szimering cserével. Hengerfej le.

A másik ok hogy elkoptak a gyűrűk, jobb estben egy sima gyűrüzés megoldja a helyzetet, hengerfej le, kartel le, dugók ki új gyűrű fel. Még jobb esetben talán egy adalék helyrebillenti még jó pár ezer km-ig

Rosszabb esetben elkopott a henger, motor szét teljesen és motorgenerál. És van másik lehetőség is bontott motor be.Ilyen kocsinál, kompressziómérés az első.

Ha fogy az olaj az megint más mintha enné. Első-hátsó főtengely szimering, kartel vagy szelepdekni tömítés lehet a bűnös sok esetben.

Csak pár tipp, mérlegeld :)

2014. márc. 24. 01:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"Eddig komolyabb baleset nélkül üzemelt, fényezése egységes, GYÁRI de természetesen kisebb parkolási sérüléseket nem nélkülöz."

Vagy a képek csalnak vagy okosan fényképezték, mert a két jobb oldali ajtó cseppet meg van törve.

Élőben nézted már az autót?

2014. márc. 24. 01:08
 6/13 anonim ***** válasza:
249.000km és már eszi az olajat, szerintem többe kerülne ajavítás mint amennyibe maga a kocsi kerülne, szóval szerintem inkább keresgélj másikat.
2014. márc. 24. 01:52
 7/13 anonim ***** válasza:

az a 249 meg lehet 500k is, nekem 626 volt, 2.0 kek fust, minden ami kell, a vegen mar 60km alatt beverte a 10l t.

de az utolso veg bontas elotteis elindult meg.

2014. márc. 24. 09:39
 8/13 A kérdező kommentje:
még nem néztem meg élőben kíváncsi voltam a kommentekre de inkább keresek másikat.
2014. márc. 24. 18:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem, hogy nézted-e élőben, mert baromi jól körbe van fényképezve, az a kis törés is alig látszik. Ezek után ki tudja mennyire van lelakva :D
2014. márc. 24. 20:14
 10/13 A kérdező kommentje:

és ehhez mit szóltok?

[link]

2014. márc. 24. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!