Autógumit akarnék venni, de nem tudom, hogy a netes boltok megbízhatóak e? Nem vmi raktárban megöregedő darabot sóznak el?
Figyelt kérdés
Honnan erdemes venni szerintetek?2014. márc. 23. 12:54
2/7 A kérdező kommentje:
köszi, de itt sem írják a rendeléskor a gyártási időt:/
2014. márc. 23. 13:18
3/7 anonim válasza:
Én nemrég rendeltem tőlük, 2014.02 volt a gyártási idő :)
4/7 fúróferkó válasza:
Most télre vettem szerelt felniket az Auto-max Kft-től
Telefonon előre le lehet rendezni a feltételeidet szerintem.
A gondom a szállító futárral adódott.Ellenőriztem volna a furat osztásokat
Gondosan elöl,hátul kartonnal borított zsugorfóliával volt csomagolva,a futár nem akarta engedni,hogy kibontsam,"mert nem veszik vissza tőle".Akkor hogy ellenőrizzem hogy jót hozott-e?
Aztán letéptem a csomagolás egyik felét.
Jól összeves
5/7 A kérdező kommentje:
Oks köszi. Igazábol felni nekem nemkell, csak a gumi, és valószínűleg elmennék érte, szal ezeket a dolgokat remélhetőleg megúszom akkor:)
2014. márc. 23. 18:17
6/7 fúróferkó válasza:
Személyes átvétel a legbiztosabb.A webáruház korrekt volt velem,de gondolhatnának a csomagolásnál az ellenőrzés lehetőségére.A szállító volt tapló.
7/7 anonim válasza:
Én az elmúlt évben a gumimarket.hu-ról vettem 8 garnitúrát, egy volt 2013-asnál régebbi darab, 2012 50. heti. Azt a darabot 2013 márciusában vásároltam.
Azt hiszem, ez nem annyira vállalhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!