Metabond vagy Prolong?
Figyelt kérdés
Neked milyen tapasztalataid vannak, minden érdekel ezzel kapcsolatosan.2014. márc. 23. 01:23
1/4 anonim válasza:
Prolong, nálam megemelkedett az alapjárat, a kisebb súrlódás miatt. Könnyebben megy az autó, kicsit nyomatékosabb. a Metabondot még nem próbáltam.
2/4 anonim válasza:
Én csak a szakemberek véleményét tudom tolmácsolni. Az újabb autókban árthat (a 15 évesnél fiatalabbakban), mert a szűk olaj járatok eldugulhatnak az ilyen adalékok miatt. A régi sokat futott 20 éves autókban viszont meg lehet próbálni.
3/4 A kérdező kommentje:
HOPPÁ : ezt nem is tudtam, hogy az újabb autókban árthat :(
2014. márc. 24. 14:22
4/4 laziga.hun válasza:
Nem árt az újabb autókba, sőt az audi, Porsche, alfa újonnan metabonddal jönnek ki. Verseny sportban is használják. Ezek felület nemesítők. Az öreg autókban nem is olyan hatékonyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!