Most először vezetek hóban és amikor fékezni akarok ugrál a pedál és nem tudok fékezni! Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 16:56
1/9 anonim válasza:
Blokkoláskátló (ABS) van a kocsiban...ne nyomd a pedált mint az állat,csak érzéssel :D
2/9 anonim válasza:
ABS (AntiBlock System)blokkolásgátló van az autóban ,teljesen természetesen viselkedik!De azért továbbra is óvatosan közlekedj!
4/9 anonim válasza:
üdv
Nyugi ha csúszós az út ,de lassan lassul a kocsi akkor nem kell félni ez az ABS=Anti-Blockierung System (kipörgésgátló) ami megakadályozza ,hogy megcsússzon a kocsi és ezáltal irányíthatatlan legyen.Ezt úgy teszi ,hogy csak szakadozva fékez ezért érzed ,hogy rángat a pedál.
Próbáld ki nyáron pl füvön fékezz le meglátod akkor is így fog ugrálni.
mindenesetre EZ NORMÁLIS ha közben lassul az autó ezért kell télen lassan menni és téli gumit tenni.
5/9 anonim válasza:
17:07 a gyengébbek kedvéért az ABS az BLOKKOLÁSgátló,nem pedig kipörgés gátló az az ASR! (LÁNY VOLTAM):D:D
6/9 A kérdező kommentje:
THX mindenkinek!
2009. dec. 16. 17:18
7/9 anonim válasza:
Azért ha ABS-es a kocsi, te nyomod a féket és nem lassulsz, akkor gyanús, hogy nyári gumid van. ÉLETVESZÉLYES.
8/9 anonim válasza:
17:11es lány,csak elírta...A német(?) neve még blokkolásgátló.
9/9 anonim válasza:
17:11 vagyok.Tehát akkor mindegy,hogy vizi busz,vagy bu*i visz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!