Miért húz jobbra az autó? Új gumik, hibátlan futómű, utóbbi műszerrel beállítva.
2002-es Octavia, nagyobb sérülése nem volt sosem. Néhány hete vettem új gumikat, beállíttattam a futóművet is, de azóta enyhén jobbra húz.
Lehet, h a gumival van vmi? (Centíron ok volt a kerék).
Érdemes lenne megcserélni a jobbost a balossal, hátha?
Cseréld ki a hátsó kerekeket az elsőre. Ha még mindig gond van akkor az nem a kerékből jön, hacsak a guminyomás nem egyezik!
Ha a futóműd tuti hogy jó - márpedig nekem szakszervízben is állították már be hibásan - , akkor vagy a kormányműben van valami, de inkább a toronycsapágyra gyanakodnék. Még az is lehet, hogy valamelyik féked egy minimálisan fog, de azt is észrevennéd a melegedésből.
Szerintem toronycsapágy ha minden húr szakad.
Toronycsapágy? Ok, köszi, ellenőrizve lesz. Guminyomások hidegen-melegen is csekkolva, rendben vannak.
A hibás beállítással az a gond, h nemtom, h hibás-e.. Nyomtatott róla a szaki egy A4-es oldalt, teli paraméterekkel, de hát akinek nem szakmája, az csak nézi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!