Rutinvizsgázott már valaki ilyen hóban, fagyban? Elnézőbbek ilyenkor? Sajnos nem tudom, hogy például a gyorsulást ilyen úton hogyan fogom megcsinálni. :S
Én annál sokkan nagyobbat szívtam! 2003-ban vizsgáztam egy kora reggeli órán Székesfehérváron, nem rutinból, hanem forgalmin! Iszonyat hószakadás volt, a nem látszott ki sehol semmi az aszfaltból, záróvonalakból, mint egy homogén hómező, olyan volt. A közlekedési táblákat isbefújta a hó, meg sűrűn esett hó. El tudjátok képzelni. Elfelejtettem megnézni az előjelző táblán, hogy merre megy a sávom, útburkolati jelből ugye már nem látszott, a lámpán meg nem néztem meg izgalmamban és egyenesen akartam továbbmenni a kanyarodó sávból.
Megbuktam, mint a szél. Aznap reggel még megbuktattak pár embert, aztán az extrém időjárásra való tekintettel felfüggesztették aznapra a vizsgákat. Sajnos én már ebbe nem estem bele.
Szóval az, ami most van, kutyafüle ahhoz, ami akkor volt, amikor én vizsgáztam. Valóban EXTRÉM időjárás kell ahhoz, hogy felfüggesszék a vizsgáztatás. Amúgy teljesen jogos szerintem, hiszen nem csak százaz, napos időre kapjuk a jogsit. És is tanultam a hibámból.
Nem hinném,hogy elnézőbbek lesznek. Az oktatóm mondta annak idején,hogy forgalmin is elvárják, hogy úgy vezess,mintha már ezer éve vezetnél, hiába vettél csak 30órát.
A rutin pályáról nem takarítják le a havat? Mondjuk ha az egész be lenne fagyva és is félnék attól hogy csúszkálni fog az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!