Benzines motorja van és a japánok a benzines motorhoz nagyon értenek
A kötelező szervizeken kívül nem nagyon fogod tudni hogy hol van a szerelőműhely mert nem igényel szervizelést mint mondjuk 1 Opel vagy VW vagy Alfa ,Fiat
Egyszóval megéri
2014. márc. 21. 20:25
2/8 anonim válasza:
Vicces amit az első írt. Azzal én is egyetértek, hogy maga a Carina egy jól sikerült darab, és ha eddig rendben tartotta a gazdája, nagy eséllyel nem lesz vele gondod. De minek idekeverni más országok gyártóit? Ne legyünk már elvakultak. Egy kocsi élettartama legnagyobb mértékben a tulajtól függ, és nem a származási helytől.
2014. márc. 21. 21:00
3/8 anonim válasza:
Előző, nem akarok beleszólni, de a japánhívőkre rá kell hagyni, mindig ezt csinálják.
Különben meg nem is olyan idős, ha '97-es évjárat. Ha gyakran cserélik az olajat, akkor nem lesz egy autóval se semmi baj.
2014. márc. 21. 22:28
4/8 anonim válasza:
20:25
"A kötelező szervizeken kívül nem nagyon fogod tudni hogy hol van a szerelőműhely mert nem igényel szervizelést"
Kérd el a válaszoló címét, hogy el tudd küldeni majd neki a számlákat a különbözetről!!
Én ugyanis nem vennék rá mérget egy többszázezret futott, 17 éves autónál, hogy nem kell rá költeni semmit, a kötelező szervízen kívül!!
2014. márc. 21. 22:33
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Én nem is vártam azt el,hogy egy fillért se keljen majd költeni egy 17 éves autóra.
2014. márc. 21. 23:28
6/8 anonim válasza:
Jó kis gépek voltak ezek és még kifejezetten öregnek sem nevezném. Ha át tudod nézni és műszakilag rendben van a kocsi akkor hajrá.
2014. márc. 22. 00:40
7/8 Sn0wf0x válasza:
Jó kis megbízható japán vas, de csak akkor érdemes megvenni ha jó állapotú a karosszériája, mert ha egyszer elkezd rohadni, akkor azt nagyon elkezdi sajnos...
2014. márc. 22. 14:30
8/8 A kérdező kommentje:
Hello eszembe jutottatok.Megvettem a linkben szereplő autót.És képzeljétek tényleg végig vezetett szervizkönyve van.Én sem akartam elhinni ,de még az összes szervizszámla is meg van hozzá az eddigi javításokról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!