Miért nem tudom beállítani a fényszórón a tompított és a reflektor magasságot egyformán együtt?
Van egy Seat Toledom 2001-es évjáratú.
A baloldalon cseréltem ma egy xenon égőt, de elmozdúlt teljesen a világítási vízszint.
A garázs falára világítottam és próbáltam vízszintbe hozni ami sikerült a tompítotnál, de bekapcsoltam a reflektort és az egyik teljesen fel világít a másik meg le, de ha beállítom vízszintbe a reflektort külön, akkor meg a tompított állítódik el teljesen.
Mind a két oldalon voltak cserélve korábban a kis motorok ami állítja a magasságokat és most is szépen járnak 3 fokozatban, csak nem tudom sehogy víszintbe állítani a tompítottat és a reflektort sem egyszerre és csak külön.
Már pusztulok el az idegtől.:P
Holnap muszáj elmennem egy szerelőhöz.:P
Mi lehet amúgy az oka?? Néztem a xenon égőt, ha jól tettem - e be de nem szorul semmihez és jól van betéve.
"A baloldalon cseréltem ma egy xenon égőt, de elmozdúlt teljesen a világítási vízszint."
Itt kezdődött a baj, egy izzócserétől nem szabad elállítódnia. Ráadásul a fényszóró és a tompított együtt mozog, általában külön nem állíthatóak egymáshoz képest!
Ezért nem lehet tenni utólagos xenont halogán izzóhoz szánt fényszóróba, mert itt az eredmény.
Ez ilyen, nem hiba, tulajdonság.
Addig rakd vissza a belevaló hagyományos izzót, ameddig egy morcosabb fakabát azt nem mondja, hogy vagy a rendszámot, vagy az xenont el kell távolítani, a kettő együtt nem mradhat.
ma 08:08
Igen ez igaz hogy a tompított és a távolsági csak együtt kell neki járni.
De eddig akkor mi a szent xarnak működött minden jól? Már nem először cseréltem xenon égőt.
ma 09:06
Engem a hivatalos fakabáti dolgok nem nagyon izgatnak.:)
Annál jobb ha nem izgat, legalább nem leszel ideges, amikor leveszik a rendszámot, és szigorított műszakira küldenek.
Bár az jobban tetszene, ha egy elvakított szembejövő kamion kivasalna.
ma 08:37
Nem voltam ideges akkor sem, amikor másodszor vették le a rendszámot, mert 24 órán belül a kezemben volt.:P
A kamion meg egyéb kárörvendő stílusú megjegyzésed meg még jobban nem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!