Seat ibiza első autónak szerintetek megfelel?
Ti hogy vagytok ezzel a témával, mert szerintem nem egy hatalmas autó viszonylag elfogadható áron lehet hozzájutni. Csak mire kell odafigyelni az autónál? gondolok én rozsdásodás, futómű stb
Aki volt egy ilyen tulajdonosa ez szerintem tud segíteni!
melyik évjárat?
Mert hogy már 4 de lehet 5 féle ibiza van forgalomban
Ibiza majdnem Cordoba, csak a kasztni más.
96-os évjárattól gondolkozok!
Mivel a 94-es az még eléggé kockás!
Teljesen jók azok az Ibizák, olcsó az alkatrész hozzájuk, picit mondjuk lomhák, de szerintem első autónak megfelel. Nekem volt második szériás (1995-ös 1.4 GLX) és injektort kellett benne cserélni, meg kipufogót. Rozsda előjött olyan 10 éves korában, de szerintem csak azért, mert törve volt.
Olyan különösen nagy összegű javításra nem emlékszem, nem sok gond volt vele.
Jó autók az ibizák de az a kérdés mennyit szánsz rá és mennyit bírsz beletankolni mert ha tudod tankolni vannak erősebb verziók is belőle . Én egy 1.9TDI vennék 4-5litert eszik az alkatrész olcsó hozzá és a kis kasznit jól mozgatja és ha arról van szó lehet tuningolni is könnyedén . [link]
Abban az évjáratban teljesen jó.
A rozsdára kell figyelni, meg a katalizátorra.
Olajfolyás, stb...
De ha egyben van a kocsi, nagy bajod nem lesz vele,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!