Tud e valaki Miskolcon, vagy a közelében olyan szakembert aki be tud szerelni egy autóba Pageres (2 irányú) riasztórendszert?
ha van a bekötésről rajz már pedig lennie kell a riasztóhoz,akkor bármelyik autóvillamossági be tudja szerelni.
egyébként nem lesz olcsó,nekem központi zár vezérlő beszerelése volt 6ropi.
Nekem vannak fenntartásaim a pageres riasztókkal kapcsolatban. Hiába reklámozzák ezeket 5 kilométeres hatótávolsággal.
Én inkább olyat tetetnék bele, ami telefonnal együtt tud működni és sms-t küld, bármi van.
Ha egy wifit beállítok a házban, ami azért komolyabb rendszer mint amit ezek a pagerek tudnak, akkor a kert végében már éppenhogy fogni lehet a jelét. Ha leparkolok mondjuk a Mamut körüli utcákban, bemegyek az üzletközpontba, ott már nem biztos, hogy fogom majd a jelet. A telefonra meg bárhonnan jön az sms, ha piszkálják az autót. Ha meg valami csodatechnikával akarják ellopni, akkor bármelyik rendszerűt elintézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!