Hogy csináljam ezeket a dolgokat?
Figyelt kérdés
2 dologról lenne szó, az egyik az hogy az autómba (Renault R19 chamade) nem működik a benzinmutató mindig nullát mutat, mit csináljak vele? valaki mondta hogy a hátsó üléseket szedjem ki megcsináltam de semmit nem láttam, valószínű nem ott van, ez lenne az egyik. A másik hogy a műszerfal világítást mennyire egyszerű ebbe a fajtába kicserélni? miket kell leszednem előtte? elég gyenge a mostani világítás mondhatni alig látni. szeretné ledesre kicserélni.2014. márc. 19. 10:28
1/4 anonim válasza:
Ha jól tudom a R19-ben a csomagtartóból megközelíthető a benzinpumpa. Azt kell kivenni, és azon van az üzemanyagszintjelző.
A műszerfal kiszerelése nem bonyolult, nézd meg alaposan a műszeregység feletti rész belső oldalát, ott lesznek csavarok azt kell kiszedni, így lejön a burkolat, és a többi adja magát. Több izzó van benne, szerintem jó néhány kiégett, és ezért kevés a fény. Nem hiszem, hogy ledesre ki lehetne cserélni, maximum átalakítani, ami nem egyszerű.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2014. márc. 19. 10:53
3/4 A kérdező kommentje:
ha a benzinpumpát megmozgatom és nem jön helyre? akkor mivan még amit megnézhetek?
2014. márc. 19. 10:55
4/4 anonim válasza:
Ki kell venni a benzinpumpát, és azon van a szintjelző és az úszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!