AUTÓ ELADÁSKOR mi a kockázatom, ha kereskedő CÉG veszi meg? Mi a garancia, hogy 15 nap alatt átírják a nevükre?
Na ezért szokták az emberek inkább magánszemélynek eladni az autójukat.
Kereskedésbe kétféle ember adja be az autóját.
1. Aki nagyon csóró és az alig valamit érő autójáért sürgősen pénzt akar, mert kell valamire és nincs ideje sokáig hirdetni. Esetleg rakás baja van és nincs pénze, meg nem is akarja megcsináltatni.
2. Aki nagyon tele van pénzzel és cseréli az autóit kis időközönként. Leszarja, csak valamit kapjon érte, kell a hely az újnak, tele a kert, stb.
Valamint kereskedésbe még úgy kerül autó, hogy a kereskedő minden szart megvesz amit lát, életveszélyes roncsokat, feljavítja szerelő haverjaival legolcsóbban annyira, hogy autó formája legyen és kész. Aztán pár nap, hét, hónap után előjönnek a hibák és pénztemető az egész.
Ezért nem szabad kereskedésből autót se venni, mert ott verik át az embert ahol csak érik. Egyáltalán nem szégyelik magukat, az összes egy szemétláda. Kereskedő közelében még levegőt se szabad venni!!!!
Ne add el kereskedőnek.
Én kb.1 évig szívtam a kereskedő miatt.
Nem iratta át, nem vonatta ki.
Gyorshajtás, autópálya matrica hiánya,
parkoló díj nem fizetés miatt, pedig én már másnap átirattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!