Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a baj a kocsival? 1.3...

Mi a baj a kocsival? 1.3 benzin+karbi

Figyelt kérdés
2-es Jettáról van szó ha állandó sebességet tartok elkezd rángatni mintha kihagyna a gyújtás(rotor, gyertyák újak) Tehát szerintem nemaz van olyan hogy csak csikorgó gumikkal lehet vele elindulni mert egyszerűen hiába csúsztatom nagyon finoman, lefullad (nemén vagyok a balfék) Ellenben hidegen meg tökéletes. Jah és csinálja aztis hogy nyomok egy padlót megtorpan aztán elkezd gyorsulni de nemforog ki jobban csak egy bizonyos fordulatig. Üresben meg kiforog. Nah ez mi a fene lehet??? előre is köszi.
2009. dec. 15. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Kap elég anyagot? Benzinszint az úszóházban jó? Minden fúvóka tiszta? esetleg a keverékképző csavaron kellene állítani... remélem segítettem valamit.
2009. dec. 15. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
itt már komolyabb bajok vannak... átkéne nézni a motort
2009. dec. 15. 14:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Énis az anyagmennyiségre gyanakszok ugyanis hidegen nemcsinálja de akkor ugye megy az automata szivató ahogy elveszi rögtön nekiáll bohóckodni szóval köszi szépen
2009. dec. 15. 16:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Létezik h mocsok ment a karbiba mert feloldódot a benyába és átment a szűrőn???
2009. dec. 17. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg a tanknál az üzemanyagszürőt.Én is jártam igy,tele volt rozsdával és az ac pumpa nem tudott elég anyagot nyomni.
2009. dec. 18. 16:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Létezik, sőt, valószínű. megnézném az úszóházat pl, milyen benne a benzin, meg kifújkálám a fúvókákat.
2009. dec. 18. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ráadott szívatónál hibátlanul működik a motor, akkor szegény a keverék. Ez pedig leggyakrabban dugulást jelent. Érdemes kitakarítani a karbit, ugyanis nagy valószínűséggel ott lehet a hiba. Ha ugyanis a szívató "kihúzására" rendesen jár a motor, akkor a karbihoz eljut a szükséges benzinmennyiség, csak ott, benn vannak hibák.
2009. dec. 18. 23:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
2009. dec. 21. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!