Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó eladásnál érdemes irányár...

Autó eladásnál érdemes irányárat megadni vagy fix árasan is lehet érdeklődőkre számítani?

Figyelt kérdés
Annyira keveset ér az autó hogy ha többért hirdetném mint amennyit akarnék érte kapni (merthát úgyis alkudoznak) akkor lehet hogy érdeklődő se lenne.
2014. márc. 15. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Meg kell próbálni. Ha kevesebben is, de vannak értelmes emberek. Akik felfogják, hogy mi az a fix ár. Adtam már el fix áron is. Direkt nagybetűkkel írtam, hogy FIX, így is volt néhány próbálkozó alkura. A végén csak elment fix áron. Mert reális árban adtam.
2014. márc. 15. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Fix árral is lehetséges, inkább adj mellette a formaságra, több jóminőségű foto, részletesen leírva a kocsiról minden, rengeteget számít az ilyesmi ha látja a vevő.
2014. márc. 15. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!