Milyen érzés vezetni? Autót és motort.
A 7/10-es vagyok, és csatlakozom a 9/10- hez.
Hidd el semmiről nem maradsz le! Nekem is azt mondta anyám mikor még nem voltam 18, hogy nem írja alá a "halálos ítéletemet" ezért meg kellett várnom a nagykorúságomat.
Semmit nem vesztettem! Ennek 38 éve, és hála Istennek ma is motorozom. Azzal hogy korlátozva érzed magad a motor nélkül, komolyabbá tesz. Próbáld megérteni a szüleidet is. Féltenek! Lehet hogy anyagi oka is van a tiltásnak. Nem olcsó mulatság a motorozgatás. Aztán lehet hogy nem akarják hogy rossz társaságba kerülj ott a környéketeken. Sok indoka lehet amiért nem támogatják ezt a kérésedet. Érdeklődj, és foglalkozz a motoros dolgokkal, informálódj és mire szabadon dönthetsz ezen dolgokban már elméletben felkészült, meggondolt leszel. Ne sürgesd azt ami nincs a birtokodban, az idő! El jön az mire megérsz rá hogy alkalmazhasd képességedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!