Seat Ibizához hasonló autókat tudnátok mondani? (96-99)
Benzinesből egy swift 1.0 vagy 1.3 motorral.
Dízelből ami még szóba jöhet
Citruen saxo 1.5 D Tudom francia de ennek ellenére eléggé megbízható autók és keveset fogyasztanak.
Egyébként jól jött volna egy max keret is!
Benzines 6 literes fogyasztással? Nem csak neked kell olyan, nem is te fogod megtalálni.
Saxo 1.5 dízel, Corsa B 1.5 TD, Polo SDi, Clio II 1.5 dCi
Ennyiért Citroen AX, Peugeot 205 dízelek, A-B Corsa 1.5 D, Peugeot 309 D, Citroen ZX D.
Kis szépséghiba hogy ezek a óz autók rendre félmillió km körül vannak, ami már életük vége felé van. Az órának meg nem nagyon szabad hinni, semmi perc alatt visszatekerik 200 km-re.
Tudom, mindenkinek a könyökén jön ki a válasz, de szerintem ide az F Astra a legjobb, tekintve a rendelkezésre álló keretet, és a követelményeket. Ha feltétlen dízel kell, akkor az 1.7-es Isuzu ajánlott. Mondjuk 6 liter alatti fogyasztást egyedül ezzel a motorral lehet elérni, mert a benzinesek inkább olyan 7-8 körül esznek.
Viszont a rövid táv, a hidegüzem eléggé gyilkolja a dízeleket, szóval ha csak pár kilométeres távról van szó városban, akkor azért fölösleges azt választani. Akkor már inkább egy 8 szelepes 1.4-es, és inkább egyen többet, mint hogy galibát okozzon, aminek következtében egyrészt pénzt kell kiadnod váratlanul, másrészt nélkülöznöd kell az autót x időre...
Hogy dízel vagy benzines azt nem fogyasztás alapján kell eldönteni, hanem hogy mennyiszer és mire használjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!