Egy Gilera DNA nagyon kicsi egy 25 éves 70 kilós férfias férfiállatnak? Vagy inkább Kymco Grand Dink?
Na látom jöttek hasznos válaszok a kérdésre.
Nem rossz robogó, de kicsit szokatlan. Sportmocinak néz ki, csak ugye kicsinyítve. Tehát ha ráülsz, akkor az ember/motor aránya finoman szólva is groteszkül fog mutatni.
Ezen kívül, ha szeretsz lutrit venni, és sokat szerelni, meg a relatíve olcsón megszerzett, márkás, olasz gépedbe sok sok tízezret beleölni, akkor vedd meg. Én is szemeztem vele amikor a Kymco Super9-emet totálkárra törtem, de letettem róla, és vettem egy Benelli quattronove X-et (meg is bántam), fél évre rá vettem egy másik Kymco Super 9-et, és azóta boldogan hajtom, az olaszomat meg árulom.
Amúgy a DNA meg a Grand Dink nem is egy kategória. Hosszabb utakra egyértelműen a Grand Dink, ha vagánykodni akarsz, meg tuningolni, és sokat szerelni, akkor a DNA, de ha a szerelgetést ki akarod hagyni, akkor valami Kymco középtestűt vegyél (Super9, Super8, Cobra Cross/Racer, Agility, stb) megbízható márka, és a világból kimegy ha vigyázol rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!