Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Várom a válaszadókat. úgy...

Várom a válaszadókat. úgy tervezem hogy egy Opel Omega 2. 0 16v -t veszek. Letudnárok nekem írni a saját tapasztalatokat, mert nagyon kiváncsi vagyok hogy mien tulajdonságokkal bír?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok én pl a max sebességre, a gyorsulás 0-100re, 0-ról a végsebességére, kanyarban hogy viselkedik gyorsan ill. lassan,

hibái: értem ezalatt a menet tulajdonságot meg a motorját,váltóját stb

egyszóval mindent tudni akarok a kocsiról

előre is köszike a normális váaszokat :)

2009. dec. 14. 00:12
 1/7 anonim ***** válasza:
totalcar népítéletet ott leírják, amúgy szerintem rohad mint állat
2009. dec. 14. 08:01
 2/7 anonim ***** válasza:
2009. dec. 14. 08:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ECOTECH motortol ovakodj! Olajzabáló,de arra is van megoldás. Egyébként strapa bíró jószág.Dióhéjban...
2009. dec. 14. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem x20xev van, ami tök jó. Vegyed csak ne sajnáld a pénzt rá. technikai infót stb privátban írhatok vagy itt ha kell.
2010. ápr. 4. 19:31
 5/7 A kérdező kommentje:
nyugodtan jöhet ittis :D
2010. ápr. 6. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
x20xev-s vagyok. Namármost. Én az alábbiakra figyelnék a helyedben. Először is ellenőrizném a megvásárolandó opel műszerfal ledjeit, hogy megvannak-e? sokan szivesen kiveszik, mert akkor nem látszik ha az ABS vagy a komputer hibát jelez. Ha ez megvan csekkold abs-t gyakorlatban, hogy müködik-e. Nézd meg a futóművet(ha kell szakival)hogy nem sántít vagy ilyesmi. Ellenőrizd az ülés és tükörfűtéseket. Próbáld ki az elektromos tetőablak összes pozicióját( már ha van). csekkold az elektromos lámpaállítót ha van, bár ez rögön kiderül ha gyújtásra teszed mert hallod hogy zizzen a motor és látod hogy fölugrik a fény egy picit. Ha automata akkor jo nagy próbaútra lesz szükség, mert vannak hibák amik csak a bemelegedés után mutatkoznak. A manuális váltó nagyon jó egyébként. Motor: vezérműtengely helyzetjelzőszenzor(kopogásérzékelő), lambdaszonda, olajteknőtömítés, szimeringek és egyéb tömítések ellenőrzése az olajfolyás miatt. melegvízszabályozó szelep (nem a termosztát) ami csöpögni szokott és a környékén lévő csövek. (megjegyzem én ezekből a gyárit vettem meg mikor cseréltem 2500 pénz volt) a szelep asszem 6000 volt. Légtömegmérő, ami még elromolhat, de cserélhető. Nem egy pályagép kicsit lomhácska, én sose mértem a gyorsulását, de még megy 210-el (tapasztalatból hallottam :D:D:D) egyébként ajánlom mert erős és biztonságos, kényelmes, jól felszerelt. A fogyasztás nem kevés 8-12 literig tud fogyasztani, de ez lábfüggő. Nekem már volt 7,2 is és 15 liter is. kicsit összevissza írtam, mert kevés az időm, de annyit még hozzáfűznék, hogy ezek öreg autónak számítanak ezért biztos sokan le akarnak beszélni róla. Lehet hogy igazuk van, de én se ok nélkül állok ki mellette. Ha nem sajnálod a pénzt arra, hogy egyszer rendbe rakasd akkor örök élet plusz egy nap. Engem 3 éve szolgál igaz gondos gazdi vagyok és maximálisan elégedett vagyok vele. Sok múlik a szerelőn is, de az egy külön sztori. Ami nem igényel különösebb szaktudást azt csináld magad vagy a gugli a barátod vagy itt gyiken kérdezz.
2010. ápr. 24. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja és a klíma. Tehát a klímakompresszor nem csörög-zörög meg egyáltalán megy a klíma meg ilyenek. Féktárcsák fékbetétek állapota húú 1000 dolog van még amit megvételkor meg kell nézni. Csak úgy ne vegyél meg egy ilyet. Mindenképp legyen ott egy szaki vagy ilyesmi, mert csúnyán megbánhatod.
2010. ápr. 24. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!