Egy személyautónál a 10 másodperces gyorsulás 0-100ra az jó vagy rossz?
Előre sejthető volt, hogy csak olyan válaszolók válaszolnak erre a kérdésre, akiknek jól gyorsul az autójuk.
A többség lassabb autóval is jól elvan, csak itt nem tud hencegni vele.
Ha meg a 6.5 - 7 nem érződik gyorsnak akkor az már vagy kehes és igazából már lassú vagy csak megszépített a történet. Volt mostanában szervizben?
Kedves 19:27-es!
Én azt írtam, hogy az átlagnál kicsit jobb. És írtam, hogy összehasonlításul az én autómnak mennyi a gyári értéke. Valamint hozzáettem, hogy ez egy teljesen átlagos már nem is túl fiatal mindennapos napi használatú utcai tömegautó. Nem izomautó, nem versenyautó, nem is 3 literes BMW, vagy 4.2-es Audi vagy ilyesmi...
Ez mért hencegés?!
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak: 1,5-2 tonnás autónál meg pláne kifejezetten jó érték, normál utcai hétköznapi használathoz nem is kell több.
Bár ha jól sejtem, ekkora autóban már nem egy kis kávédaráló 1.4-es motor van. :)
Megint nem hencegésképpen, csak összehasonlításul, a 8,9 mp-es értékkel rendelkező Astra, 1,3 tonnás.
tahókám, nem felvágás volt, hanem tényközés. Közölte mennyi az astra gyorsulása, ennyi.
Csak az autót farokhosszabbításnak vevő majmok hencegnek a lefingott sokéves valaha prémium germán bálnáik sosemvolt gyorsulásával, mert kompenzálni kell a kisebbrendűségi komplexusukat.
A normális emb ereknek az autó egy használati tárgy, és ha a gazdája rendelkezik némi műszaki érdeklődéssel, tisztában van az autó műszaki paramétereivel. De nem tartja magát attól többre, hogy az ő autója épp egy másodperccel hamarabb van (lenne, ha kipróbálná, de nem teszi, mert van esze) százon.
Már jönnek a privátok a majmoktól, akik találva érezték magukat a lefingott öreg német bálnák miatt.... :D :D
Írjatok még, jó olvasni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!