Valaki vezettet már robogót jogosítvány nélkül?
Figyelt kérdés
Bukósisakban,szabályosan közlekedik az úton és betart minden kresz szabályt(már aki tudja/én igen/)akkor megállítja e a rendőr vagy csak elmegy mellete?(igen jogsit akartam de a szüleim le beszéltek rólla amúgy 14 vagyok)2014. márc. 6. 20:17
11/11 anonim válasza:
vezettem, de külföldön, ráadásul egy olyan helyen ahol a vezetők 50%ának nincs is jogsija. Nem sok esélyem volt rá h elkapjon a rendőr. De itthon én nem merném bevállalni. Mert csak tényleg egyszer kell hogy elkapjon és akkor elég nagy büntetést fogsz kapni. Inkább csináld meg a jogsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!