Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motoros rutin és forgalmi...

Motoros rutin és forgalmi vizsgára jó a munkavédelmi bakancs, vagy hosszabb szárú kell?

Figyelt kérdés
A2-t csinálom. Neten csinálom a kreszt, ezért nem tudok oktatót megkérdezni.
2014. márc. 6. 08:15
 1/6 anonim válasza:
Nekünk anno legalább boka fölött 5 centivel végződő kellett. Mivel simán van ilyen munkavédelmi bakancs, szerintem lehetséges abban is letenni a motoros forgalmit. Mondjuk az acélbetét kényelmetlen, de manapság a legtöbb munkavédelmi lábbeli már úgyis kompozit betétes, ami nem kényelmetlen....
2014. márc. 6. 09:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Boka fölé kell érjen, más feltétel nincs. Ha kétséges, vegyél fel rálógó nadrágot, hogy ne látszódjon.
2014. márc. 6. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó lesz.
2014. márc. 6. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem elfogadták.Viszont kényelmetlen érzés volt,főleg nyáron,35 fokban.Szólt a vb.,hogy húzzam fel a nadrágom szárát,látni szeretné,meddig ér a bakancs szára.
2014. márc. 6. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Mint már előttem is írták, hosszú szárú bakancs kell.

Én ilyen bakancsban csináltam a jogsit:

[link]

Semmi bajom nem volt vele, azóta is abban a bakancsban motorozok.

Váltásban sem akadályoz.

Előnye/hátránya hogy a nyelve velúr, ezért menet közben valamennyire szellőzik, de azért nem huzatos. Viszont ha sok vizet kap beázik.

2014. márc. 6. 18:19
 6/6 anonim válasza:

[link]

Én amúgy egy ilyenben motorozom mostanság, 5 ropi se volt újonnan az aprod.hu-ról, és tökéletes. Télen vastag zoknival, nyáron vékonnyal sose túl meleg vagy hideg. A csatos része miatt a lábszáram alját nem b..assza a váltásnál az oldallemez, és még a nadrágomat is bele tudom tűrni. Ja, és magyar baki.

2014. márc. 7. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!