BMW 316i E30 vagy BMW 320i E30 első autónak jó lenne 350 ezer forintért lehet jót kapni vagy csak átvernek és futnak a foglalóval?
Nem mások vernek át, hanem Te saját magad mert azt hiszed ennyiből BMW-t fogsz venni.
Amit linkeltél az egy tipikus szétrohadt hülyegyerek autó amit széthajtottak.
Ha ennyire látszik a küszöbön a rohadás, akkor mi lehet ott ahol nem látszik?
Ez már csak azt a pár hónap műszakit éri meg aztán roncstelep.
Az E46 szerintem már túl modern ahhoz, hogy klasszikus legyen (kell neki még 10 év ehhez), de a többivel egyetértek.
Egy jó E30-at elfogadnék. De a 316i kicsit kevés bele, én 325i-t vennék és azt hoznám teljesen gyári állapotúra.
Azt írod, hogy megadnád neki amit kell, de 350-ért veszel E30-at. Az szép.
Én is nem rég vettem egy E30-ast jóval drágábban, ha akarsz írj rám, beszélgethetünk.
Az az igazság, hogy olcsón jó E30-at már nem nagyon fogsz kapni. Ami tényleg jó, az horror, ami meg ilyen 200 000 környékén van, az látatlanban is felejtős.
Öreg autók, hajlamosak a rohadásra, ha kasztnizni kell akkor kell fényezni is, de ha szépet akarsz akkor telifény, bla bla bla..
Egy szónak is száz a vége, az olcsó E30 csak úgy lesz patent, ha eszméletlen sokat költesz rá ( ha van műhelyed akkor mondjuk ezt oszd el kettővel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!