Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson 60/2 4 sebességes...

LoGito kérdése:

Simson 60/2 4 sebességes szeretnék bele + 2 felömlőt?

Figyelt kérdés
Van egy 60/2-es 4 sebességes Simsonom kereken 60 a végsebessége szeretnék még bele + 2 felömlőt szerintetek mennyivel lenne erősebb és gyorsabb????A válaszokat előre is köszönöm!

2014. márc. 4. 19:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem kiírni hogy új gyári karburátor és kipufogó van rajta!!
2014. márc. 4. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Mivel nem írtad meg, hogy milyen fordulaton szeretnéd, nem tudok segíteni.

Egy széria 60-asra fel lehet tolni egy 16-os lánckereket a gyári 15-ös helyére, az olyan 2-3 km/h-t jelent végsebességben.

Önmagában a plusz két felömlő nem jelent semmit, 60-asból 2 felömlővel is ki lehet hozni 8-8,2LE-t, ami vidáman 90-es végsebesség...

2014. márc. 5. 00:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát én azt szeretném hogy minden fordulaton jól húzzon mert most nagyon jól húz minden fordulaton csak szeretném ha egy kicsit gyorsabb lenne!Gondolkodtam rajta hogy rakatok bele +2 felömlőt és veszek hozzá valami jóféle rezót :) mert szerintem a kipufogóval együtt jobb lenne..Lánckereket nem szeretnék cserélni mert most egy 15-ös van rajta előtte egy 14-es volt azzal mert 60-at most ráraktam egy 15-öst de még nem néztem a végsebességét mert járatos és nem szeretném gyepálni :D !
2014. márc. 5. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Hali. Szerintem 60/4 helyett 70/2 es hengert ajánlok ha nem akarod gyepálni a gépet. Vennék helyedbe normális főtengelyt meg váltót (mza főtengely és 5 gangos váltót). És igy lesz egy jó simsonod ami alzlrol is huz es menni is fog.
2014. márc. 9. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!