Kötelező személyautóba por oltó?
Már csak azért sem kötelező a "por oltó", mert a port nem kell eloltani!
XD
Porral oltó pedig akkor kötelező, ha pl. sugárzó anyagot szállítasz mint én néha. De egyébként nem árt ha egyébként elfér a csomagtartóban...
Magyarországon nem kötelező, egyébként nem rossz dolog, olcsó pénzért hozzá lehet jutni egy 2kg-s hoz, csomagtartóba elfér, ha nem kell használni az jó, ha használni kell, akkor legalább adsz egy kis esélyt hogy ne legyen akkora kár, főleg ha tudod is használni szabály megfelelően, hatásosan.
Egyébként én is kíváncsi lennék hogy mit szállítasz ami sugárzó anyag. De gondolom nem személyautóval szállítod, teherautón meg amúgy is kötelező a tűzoltó készülék.
"Sugárzó anyagot? Mit szállítasz te urániumot?"
Létezik azon kívül rengeteg sugárzó anyag amit speciális módon kell szállítani, de én csak alacsony aktivitású anyagokat szoktam szállítani. Meglepődnél mennyi minden működik sugárforrással!
"Harkonnen írta is többször, hogy kamionozik, gondolom ott viszi :)"
Sose írtam, hogy kamionozok, csak azt, hogy járom az országot, és hogy sokat autózok.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!