Golf 2 vagy fiat punto s55? Vagy van jobb a golf 2-nél ilyen áron?
fogyasztás megbízhatóság?
ha golf akkor 1.6 dízelre gondolok.
Autószerelő mondta ha jó a motor kivisz a világból.
fiat milyen lenne? Vagy tudnátok mondani jobb kocsit ilyen 300-400Eért?
franciát nem akarok, suzuki egyeltálán nem jön be. Annyira csúnya, hogy nem nekem való az. Opel még jó is lenne. De valahogy az se az igazi. Néztem ezeket az f vagy g astrákat nincs ami ugy megfogott volna benne. 2es golf azért is tetszett meg, mert 1 jól néz ki. 2 most tudok egy jót, 3 mert olcsó minden hozzá. Igaz régebbi az biztos, de most aminek a kasznija rendben van és a motorja is jó mi baja lehet? :D fogyasztásra is ilyen 5l körül mozognak.
de kíváncsi vagyok még is milyenek lennének még ami jók. és kb ilyen tudással bírnak mint a golfok.
Golf. Bár az 1.6D-kkel már mind lementek a térképről legalább kétszer, nehéz belőle jót kifogni.
A fiat egy kis tejfölösdoboz, én rendkívül utáltam, mert a legkevésbé sem autószerű.
Viszont nemrégen volt a neten egy Peugeot 205 1.9D, utolsó szériás, villanyablakkal, meg hasonlókkal, 400-ért, patent állapotúnak nézett ki, szép metálfénnyel, ilyenekkel. A 205 egy kis gokart, de egész autószerű, bár a kis motorokkal( 1.0) nem nagyon megy. Viszont nem egy műanyag retikül, mint a Punto. Valamint igencsak élni akar, nem romlik el egykönnyen, ha az ember minimálisan odafigyel rá. 300-ért olyanok vannak, hogy megszólal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!