Akarok venni egy 500 ccm motort. Mennyi papírmunka lenne vele?
Figyelt kérdés
Suzuki gs 500at néztem. 35kw 2012 óta van "B" Kategóriám, 2013 óta "A2" kategóriám. Biztosítás kb mennyibe kerülne?2014. márc. 2. 20:22
1/1 anonim válasza:
Papírmunka? mármint?
Át kell íratnod: amikor kifizeted megkapod a forgalmit meg a törzskönyvet. Kötsz biztosítást, elmész vele eredetvizsgára, aztán onnan az okmányirodába.
Olyan 36-40 ezer forint átíratni (eredetvizsga, vagyonszerzési illeték, új forgalmi, új törzskönyv).
A biztosítás meg a te adataidtól függ, van több netes kalkulátor is - számold ki aztán meglátod.
Nekem is GS500-am van, de még a sornégyes, 1978-ban készült verzió. Az éves biztosításom baleseti adóval 8050 forint. (Mondjuk idősebb vagyok, régebb óta van jogsim, a világ végén élek, nem az első motor a nevemen...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!