Ha veszek egy alap Mercit, vagy BMWt, esetleg Audit semmi extra nélkül, tisztelni fognak?
Azt úgysem látják, hogy hány extra van a kocsiban nem? Tehát, hogy 6 milliós vagy 16 az mindegy!
Csak azt, hogy egy BMWből szállok ki.
Tisztelni fognak, ha egy új BMWvel járkálok?
Azért vegyél Mercit, vagy BMW-t, mert szereted. Ne azért, hogy miatta szeressenek, vagy tiszteljenek.
Az extrák meg olyan dolgok, hogy kinek mire van igénye. A biztonsági extrákat nem nagyon hagynám ki. De a többi, mint navigáció, vagy a bőrülés, ülésszellőzés, ülésfűtés, motorizált beltér, fabetétek és egyebek, már annak a kérdése, hogy mekkora kényelmet akarsz.
Például:
Navigációs rendszert/kistévét nem vennék bele, mert körülményesek, a tepsi telefonomon van egy jó navigáció, amit villámgyorsan tudok kezelni és frissíteni is ha kell. Legyen egy korszerű, minőségi hifi és ezzel kész.
Bőrülést sem, de én már csak olyan paraszt vagyok, hogy arra is huzatot húzok. Ülésszellőzős autóm van, folyton meg is fázok benne nyáron, de attól még képes izzadni tovább a hátam -> ezért nem kell ez a funkció, inkább egy jó üléshuzat (Nem, nem a fagolyós :) ).
Az ülésfűtés az jó, az kell. Motoros ülés, plusz dolgok, amik elromolhatnak, nekem feleslegesek, minek jegyezze meg a memória az üléspozíciókat, amikor csak én vezetek?
Radar, vagy tolatókamera jól jöhet szűk helyzetekben, az kell. Klíma és egyéb alapvető dolgok meg már az alap verziókban is benne vannak. Ha még tudsz alkudni is, akkor még ezek is ingyen belekerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!