Mi a különbség a TDI és a PD TDI motorok között?
Figyelt kérdés
Legyen az Volkswagen vagy Skoda.2014. márc. 1. 22:46
1/4 anonim válasza:
A hagyományos TDI még sima EDC adagolós dízel volt, a PD TDI-k már hengerenkénti PD adagolóval vannak ellátva. Ami megtévesztő lehet, hogy az autókon ugyanúgy TDInek jelölik a TDI-t, a PD TDI-t és a CR TDI-t.
2/4 Dörmögő válasza:
# 1
Most lehet hogy hülyeséget írok de én úgy tudom hogy a feliratnál megkülönböztetik a pdtdi-t. Ha jól tudom akkor a pd-s motorral szerelt kocsikon a tdi felirat piros színnel van.
3/4 anonim válasza:
Egyes: most szerinted ebből a kérdező megértette a különbséget a különböző adagolórendszerek között? :)
4/4 anonim válasza:
Dörmögő, szerintem jól tudod. Ha jól emlékszem, akkor a sima TDInél volt végig króm, talán a 110 lovasnál ( ebben nagyon nem vagyok biztos) volt piros is, a PDknél piros DI. Vagy valami ilyesmi :D
Viszont átlaghalandóknak szerintem ez nem fog feltűnni:P
#3: Nem is az volt a cél, hogy megértse. Ha érteni akarja, akkor már tudja mire kell ráguglizni. Persze a lehetőség neked is adott volt, hogy részletesen kifejtsd ... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!