Ferenc88453 kérdése:
Mit jelent az "Enduro"?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy motorról van szó !2014. febr. 26. 18:04
1/4 anonim 

válasza:

Terep motor , sokan számomra idegesítő módon crossznak híják eeket is ezzel szemben..ezeken van lámpra és rendszem így részt vehetnek közúti forgalomba.. két nagy részre osztjuk ezeket (ez lehet csak saját vélemény) az üzemórás verseny endurokra.. és az átlag embernek használhatóbb és fenttarthatóbb hobbi endurokra..amit utcán látsz azok szinte mind ezek közül valók , de elvétve látni üzemórás hard testvéreikből is. remélem üzemórás dologal nem kevertelek össze , de szerintem ez hozzá tartozik amugy első képen üzem órás másodikon és harmadikon egy normál enduró: [link]
2/4 anonim 

válasza:

elnézést a kimaradt és elírt betűkért.. ebédem a billentyűmön landolt és kicsit ragadnak a gombok
3/4 anonim 

válasza:

Előttem jól megfogalmazták a besorolást, annyit tennék hozzá, hogy maga a szó spanyol eredetű, azt jelenti, "kitartó". Ez alapján ezek a motorok hosszú távú terephasználatra készültek, akár versenykörülmények között is(ezt megfelelő toleranciával értsük), azaz nem összekeverendő az úgynevezett túraendurokkal, amik emelt utcai motorok, amik egy kátyús aszfalt úttól nem jönnek zavarba, de bármiféle terepközeli használatra teljességgel alkalmatlanok.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.szépen.a.válaszokat
2014. márc. 2. 06:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!