Szeretnék másik motort berakni a Golf 3-ba, szerintetek 450. 000 körüli összegbôl megállna papírozással?
Jelenleg egy kis benzines motorral szerelt Golf 3asom van, de szinte teljesen ki lett lakatolva, ezèrt a kasztni maradna, illetve a futómû is( állítható ès KB. 7000km van benne)
Vagy 2.0 gti vagy 1.9 Tdi menne bele, de a dízelre jobban hajlok.
Nyilván egy donorral járnèk a legjobban...
Jól jársz a donorral.
Ha gyártották azzal a motorral, akkor elvileg 60 ezer Ft a motorcsere, mert típus azonos. Ha nem akkor 200+(ha egyáltalán le tudod papírozni).
Igazából végigzongoráztam, hogy mik jöhetnek szóba, még japók és franciák között is körülnéztem, noha ezek egyáltalán nem jönnek be...
Golf 4-eseket néztem, de ott sok a "sallang"+ a szevízköltségek is sokkal többe lennének
BMW 3-as széria is bejön(van is a családban egy E46 320D)
Itt is a szervízköltségek miatt nem igazán vállalnám be, kicsit talán jobban is igénylik, mint a Golfok!
Ha pedig másik Golf 3-at néznék akkor ugye megint kezdődne ott is előröl a mutatvány, így meg "csak" át kell pakolni+ felújítgatni a motorikus+esetleg futómű alkatrészeket!
Egyébként a 450.000 csak a bepakolás+ átírás/forgalomba helyezésre lenne! még kb. mire bepakolnánk, megint lenne 150.000 körül rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!