Ford Focus II alsó légterelő?
Azt szeretném kérdezni,hogy mi a külömbség a két külömböző tipusú lökháritó alatti légterelő között? Mivel az én Focusomnak olyan mint az első képen,és le szeretném cserélni a másik tipusúra.Köszönöm!
Ne haragudj, de te mit nevezel légterelőnek? Van a fényezett lökhárító, alatta a fekete a koptató és az alatt van egy sík műanyag lap rögzítve, az lenne a légterelő.
Ez a legutóbbi ez ezüst színűről hiányzik. Mint a Focusok többségéről, mert nagyon könnyen, első padkaérintésre darabokra törik.
A koptató pedig ezeken legjobb tudomásom szerint egyforma. Meg a lökös is.
Amit hozzátennék: "Ez a legutóbbi ez ezüst színűről hiányzik" - onnan látszik, hogy a koptató rácsán át látod a talajt, illetve a havat. A másikon meg úgy tűnik rajta van.
Mellékesen: az enyémről is hiányzik (2005/05 kombi).
Mármint igazam van, mert én írtam mindkét választ... :P
Ha jól emlékszem ehhez a fajta Focushoz egyfajta létezik. Mármint aminek ilyen a lámpakialakítása, arra egyforma megy. Aztán hogy a későbbiével (mondjuk a ráncfelvarrás utáni, "rendőr" Focus) egyezik-e azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!