Használt robogót szeretnék vásárolni, a közeljövőben. Már nézegettem párat, de mivel nem értek annyira hozzájuk, ezért linkelnétek nekem olyan robogókat amiket érdemes lenne megvenni?
yamaha bws, neost, / piaggio nrg, / aprilia sr 50-t is ki lehet fogni ilyen árakon, érdemes naponta nézni aprodon pl...
én egy 2006 malaguti f12-est fogtam ki nemrég 80-ért ami sürgősen volt eladó, azóta is pöcre indul és megy mint az álom...
leginkább arra kell figyelni, hogy ne frissen legyen festve, láttam már olyat, ami még fogott mikor kipróbáltam... érdemes előre telefonon leegyeztetni, hogy hideg legyen a motor mikor odaérsz kipróbálni, mert előfordul, hogy a nehezen induló mocikat jól bemelegítik mielőtt odaérsz, hogy pöccre induljon...
A legfontosabb és örök igazság mint használt aztó vételben is, amit a hirdetésben tökéletesnek és hibátlannak állítanak be, ott mindig kaki van a palacsintában...
köszönöm az eddigi kommenteket!
jöhetnek még!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!