Menyire lesz nehéz leraknom az A2- jogosítványt 4 éves pesti robogós és 2 éves autós múlttal?
A vezetés része az pite lesz, ott biztosan nem lesz semmi gondod, nekem sem volt, halálra untam magam rajta.
Ami egy picit nehezebb volt az a rutin pálya. Ott sem maga a vezetés, hanem az ilyen faxságok, hogy ha leteszed a lábad akkor rögtön bukó meg 1-esben gyök2-vel végigmenni a bólyák között, esküszöm nyélgázzal egyszerűbb lett volna.
Na de mindegy, én úgy csináltam, hogy előző szezonra vettem egy 50-es kéziváltós kismotort a rotyogó helyett, azzal szépen begyakoroltam a váltást (sokkal olcsóbb venni 60-70e forintért egy ilyen gépet, használni pár ezer km-t amíg megszokod a váltást majd eladni kb. ugyan ennyiért, mint szarakodni a rutinpályán és ott tanulni az általában a végletekig lelakott oktató motorokon... Amin én tanultam azon pl. olyan halott kuplung volt, hogy csúsztatni szinte lehetetlen feladat volt.)
Majd köv. évben mentem az A-ra, rutinpályát begyakoroltam, megcsináltam, mentünk 2 alkalmat forgalomba, aláírtam a többit és levizsgáztam gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!