Milyen autót vegyek majd kezdésnek ami nem tömegautó és olyan amit megnéznek?
Maximum 1,5 milliót szánnék rá.
Eddigi ötleteim: Toyota Celica, SLK Mercedes
És olyan kellene amihez nem gond alkatrészt beszerezni.
en octaviat vennek.....
am nem azert kell autot venni h feltunoskodj plane nem kell egy kezdonek draga auto.
én egyiket se venném ezek közül, a friss jogsi nem arra van hogy mutogasd magad, emberek millióinak van jogsija itthon, mégis kit izgatna hogy te is megszerezted? :D
lehet lepontozni
Én Mitsubishi Galantot vettem. Áhh nem is értem miért nem egy jó kis bivalyerős 318-as BMW-t :'( Jahh , lehet azért mert azt 1 perc alatt 3-at látok az utcán?!
Celica az király,faterom munkatársának volt régen és elég jól ment , de a merci se rossz ;)
Régen a Mercedes, Audi, BMW, jól szituált, úriemberek autója volt nyugaton.
Ma itt vannak az órmótlan, ordanáré, hajóméretű ezerféle tömegautó változatai, amikkel ma már mindenféle pénzesprolik,tömegemberek járnak.
Semmi érdekes nincs már bennük...
Akár mennyi pénze is van valakinek, ezt a 3 márkát elvből nem veszi egy kulturált, jó izlésű ember manapság!!!
Primitív, kivagyi pénzesprolik tömegautójává vált!!! Mind a 3 márka, főleg a nagyterepjáró változataik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!