Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Mondeóról vélemények?...

Ford Mondeóról vélemények? Megbízható? Milyen motorral ajánljátok?

Figyelt kérdés

2014. febr. 21. 08:23
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Hát elég sok kocsinál jobb választás. Attól függ mire használod, főleg város vagy sok hosszú utazás.
2014. febr. 21. 09:14
 2/7 szelepke ***** válasza:
92%

Bírják a strapát,nemvéletlenül sok a taxi belőle..

Milyen motorral? Kombi? Sedan? Ezt helyetted nemdönthetem el,de Én egy dízelt választanék..

2014. febr. 21. 09:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Vegyes: csepelről járok mátyásföldre dolgozni. Sedanra gondoltunk és inkább dízel pártiak. De ha van egy jó benzin konstrukció és az jobb...azért kérdeztem. Köszi
2014. febr. 21. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondeóból az 1-8 benzin elég megbízható.
2014. febr. 21. 10:19
 5/7 VarMa ***** válasza:
72%

A csaladban van egy 2002-es TDDi 116le-vel,az en velemenyem es tapasztalatom annyi hogy nagyon megbizhato es olcson fent tarhato auto.

2007-ben vettek elsotulajtol 130e km-el,kellett ra 4 uj gumi illetve kapott egy olajcseret illetve atlett nezve.

2010-ben 170e km-nel meg adta magat a kettostomegu lendkerek ami kicsit fajt de volt ismerosom a Cromaxban es a gyari lendkereket es kuplungot megkaptuk 160e-ert.

Nem sokkal utana egy onindito felujitas volt (pontos osszeget nem tudom mar de ismeros csinalta es nem volt szamottevo), illetve ekkor le lett dugozva az EGR szelep mert elege kormos volt a szivo sor, azota nincs gond vele...

Most van az autoban 240e km es hibatlanul mukodik.

Normalis olaj van beletoltve 10-12e km-enkent es figyelve van a melegitesre es visszahutesre, az olajat abszolut nem eszi. A 116 le pedig szerintem boven eleg ehhez az autohoz

2014. febr. 21. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyit szánsz rá. 1,5 milla alatt nem vennék dízelt.
2014. febr. 22. 14:24
 7/7 anonim válasza:
Nekem van egy 2002-es tdci 130LE -es csak jót mondhatok róla.Többet ér mint amit az ára tükröz! A kettős tömegü drága,a kocka alaku ködlámpásoknak már sokkal jobb a motoja/porlasztók/ mint az előzőeknek.Hidegben nehezen melegszik fel,fogyasztása 5-6 liter.
2014. febr. 22. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!