Németh4 kérdése:
ETZ gyújtáskapcsoló hiány miatt hogyan kötöm direktbe a vezetékeket hogy elinduljon a motor?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 13:24
1/12 anonim válasza:
Úgy hogy azt a két vezetéket amit a gyújtáskapcsoló összekötne összekötöd manuálisan. Aztán meg körbetekered szigetelőszalaggal.
2/12 szelepke válasza:
Két vezeték? Huszonkét vezeték...xD
3/12 A kérdező kommentje:
Kérem szépen 5 db vezeték megy a gyújtáskapcsolóhoz,melyik kettőt kell összekötni?
2014. febr. 20. 13:31
4/12 anonim válasza:
Ja... jó nagy hülyeséget mondtam tényleg nem egy vezeték lesz. Külön van a lámpának, a gyújtásnak stb.
Itt van egy bekötési rajz:
Remélem jóvá tettem a bűneimet.
5/12 A kérdező kommentje:
Oké értem hogy igy kell bekötni de irtam hogy nincs gyujtáskapcsolóm,akkor melyiket kell direktbe kötni hogy legyen gyujtásom?A piros+pirosfekete vezetéket?
2014. febr. 20. 14:36
6/12 anonim válasza:
Gépkönyvet nézd át. Emlékeim szerint benne van hogy milyen állásban mit mivel köt össze a gyújtáskapcsoló.
8/12 szelepke válasza:
Egyszerűbb,ha megnézel egy másik TZ-t,mert a végén az indexre kötöd a gyújtást,és befog szaggatni...xD
9/12 A kérdező kommentje:
Nincs kézikönyvem hozzá,valakinek van? Akkor úgy kérdezem el akarok lopni egy etz-t hogyan adók rá nyújtást,melyik vezetéket kötőm össze? ;-)
2014. febr. 20. 16:18
10/12 szelepke válasza:
Ami a legegyszerűbb:
-gyertyát kiveszed,letesteled..
-addíg bűvészkedsz a vezetékekkel,amíg lőn szikra:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!