Miert sipol a fektarcsa ha fekezek? Es mien arba mozog a csinaltatasa?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 10:01
1/6 anonim válasza:
mert rossz minőségű a betét
mert megégett a betét
mert rossz min a tárcsa
mert szorul valami a nyeregnél és így ég-fog-melegszik a fékbetét
Javítás:
betétek cseréje
tárcsák felszabályozása vagy cseréje
féknyergek ellenőrzése
2/6 szelepke válasza:
Ha eddig nem sípolt,akkor sanszos hogy vasig van kopva.
Első betétek párezerből kijönnek általában.
A másik "fajta" sípolás,amikor gagyi a betét,/kevés réztartalommal bír/,ez már beszerelés után is hangot ad.
Féktárcsa szabályozás egy átlagos autónál drágább,mint maga az új tárcsák./Pl.Suzukihoz 7.000 ft./
Mindenképp vidd el szakihoz,de olyanhoz,aki nem vág át.
3/6 A kérdező kommentje:
Most vettem az autot.regi 1999 es evjaratu a klasse Mercedes. Kb 50 km mentem vele aztan meg halottam h sipol a fek.nem magyarba vagyok hollandba.szoval ez nem hirtelen megy tonkre? Vagyen tonkre tehettem 50 km alatt?
2014. febr. 20. 13:10
4/6 Wadmalac válasza:
Hát a golyóstoll is kifogyhat a kezedben egy szó után, ha előtte regényt írtak vele.
5/6 A kérdező kommentje:
Jogosss
2014. febr. 20. 13:45
6/6 Wadmalac válasza:
Nézd meg, van-e még egyáltalán betéted, vagy fémen fog. 8-10.000,- egy pár fékbetét, olcsóbb, mintha tönkevágnád a tárcsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!