Motor vásárlás előtt állok, de nem tudok dönteni mind a kettő motort szeretném ha lehetne, de sajnos nem lehet. Szerintetek? Többi lent.
Köszönöm hogy ilyen részletesen kifejtetted véleményed, viszont már megvettem a vasat, egy 2003 évjáratú CBR 954RR, az előző tulaja, új gumikat vett a vasra, láncot cserélt, szűrőket, olajat, gyertyákat, hűtőfolyadékot, csak sajnos olyan munkát kapott ami nem teszi lehetővé a motorozást, így 2 hét várakozás után és hosszas időpont egyeztetések után (sajnos mindig utolsó pillanatban kellett lemondania, mert berángatták a munkahelyére..) néha elgondolkodtam hogy lehet nem is várok rá, biztos valami rejtegetni valója van és csak kitalálja hogy be kell mennie, de örülök hogy vártam!!! Elvittem átnézetni minden teljesen rendben van, leinformáltam és a szervizkönyvben is teljesen valós adatok vannak.
Ami miatt nem gixxert vettem kicsit kényelmetlenebb számomra, de ettől függetlenül biztos nagyon jó vas ő is.
Széles utat és jó időt mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!