Milyen autót vegyek szerintetek? A többi a kérdésben.
Szerintem a Volvo t ne nagyon akard nekem is volt S40 megbántam pedig autószerelő vagyok.
Amiket ajánlani tudok nem szokott velük gond lenni, és biztonságosak.
Persze állapotot vegyél!
Én ezeket tudom ajánlani nekem is 407 van jelenleg a kényelme, a megbízhatósága, fogyasztása, szerviz igénye mind kielégítő. A középső kijelzőm melegben kicsit össze szokott folyni de ez a betegsége.. de nem befolyásol semmit hozzá lehet szokni, és még egyszer mondom nagyon kezes és hálás jószág.
"Ménem veszem béemvét? Ezen az oldalon mindenki azt favorizálja." Csak az, akinek bevált és a trollkodók mondván: "úgyis bmw-t fog ajánlani mindenki". Ma 10 milyen autót vegyek kérdésből 2 bmw, 2 volvó és 6 egyéb.
A Volvó egy jó alternatíva, van presztízse is, a 2005-ös nagyon jól néz ki.
A Hyundai i30 egy kicsit szürkébb autó, de megbízható, olcsóbb, mint az ugyanolyan évjáratú Volvók, jó választás. Nem mintha a Volvóval gond lenne. Én az S40-et venném.
S40-et ne vegyél, az nem Volvo.
Amúgy meg 16 misiből azt vedd, ami tetszik, újonnan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!