Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le akarnám tenni a jogsit,...

Le akarnám tenni a jogsit, miből áll, lehet szünetet tartani, és ha igen, mennyit?

Figyelt kérdés
Az előző munkahelyem elvesztettem, és most arra gondoltam, itt lenne az ideje, de mi lesz, ha közben jönne egy jó munka?

2014. febr. 16. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Olyan 150-200 ezerre számíts. Kell: KRESZ vizsga, elsősegély, és a forgalomban a vezetési vizsga (nem tudom mi a neve). Ha elkezded onnantól 2 éved van rá, hogy befejezd.
2014. febr. 16. 11:23
 2/7 haemorgen válasza:

3 része van. 1. Kresz vizsga, 2. elsősegély nyújtás vizsga, 3. forgalmi vizsga.

2 év alatt kell megcsinálni, de érdemes szerintem inkább 1 évvel számolni, mert sokan úgy mennek oda, hogy úgy gondolják, hogy van hozzá érzékük, pedig nincs.

2014. febr. 16. 11:28
 3/7 haemorgen válasza:
hoppá, előző vagyok, látom amíg írtam, valaki már válaszolt :)
2014. febr. 16. 11:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2014. febr. 16. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Ahogy mondják a többiek 3 részből áll a jogosítványszerzés.

Az elsősegély vizsga nem évül el soha, ergo ha azt megcsinálod az "örök darab".

A KRESZ vizsga 2 év után évül el. Vagyis onnantól kezdve, hogy sikeres KRESZ Vizsgát tettél pontosan 2 éved van arra, hogy sikeres forgalmi vizsgát tegyél.

A KRESZ oktatásokat már elég gyorsan, akár 1-2 hét alatt is ledarálják. Viszont nekem 2 éve még közel 3 hetet kellett várnom egy KRESZ vizsga időpontra, nem tudom manapság mi a helyzet. Ha ez sikeres mehetsz vezetni. A vezetés ha minden hétköznap tudsz vezetni akkor akár egy hónap alatt is elvégezhető, de a 2 hónap idő reálisabb. A forgalmi vizsgákra is elég hosszúak a sorok (nekem közel 2 hónap volt!), érdemes már félidőben jelentkezni a vizsgára.

Összességében kényelmes tempóban egy jogosítvány megszerezhető durván 3-4 hónap közötti időintervallumban.

2014. febr. 16. 11:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. febr. 16. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Elsősegély vizsga nem része a jogosítvány megszerzésének. Egyedül annyi a feltétel, hogy rendelkezzél ilyennel (vagy valamilyen orvosi végzettséggel).

Tehát akár előre is megcsinálhatod.

2014. febr. 16. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!