Minden babettának nyikorgós hangja van? Az a tipikus ikarus busz.
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 09:17
1/8 anonim válasza:
Ha megnézed az áttételben lévő egyenes fogazású fogaskerekeket, akkor rájössz mi okozza a hangot:
2/8 anonim válasza:
A linkhez: "(hozzáférés megtagadva)"!
4/8 A kérdező kommentje:
"egyenes fogazású" fogaskerekeketMelyikek azok?
2014. febr. 15. 18:21
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Tehát az a gond, hogy nem ferde fogazásu?
2014. febr. 16. 08:09
7/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül hangos, mert nem ferde fogazású. Rengeteg motor megy egyenes fogazású kuplunggal, váltóval, mégse zajos, mert pontosan van megmunkálva.
Van egy jellegzetes hangjuk, amolyan ikarusos, csak kicsit mélyebb tónusú. Áttételhang, én nem mondanám rendellenesnek, mert amennyivel mentem, mindegyiknek megvolt, a 800 km-t futottnak is.
8/8 anonim válasza:
Tipikusan a 207-es Babettáknak van visító hangjuk nagyobb sebességnél. A 210-nek elvileg már nincs és én sem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!