Házilag lehet nyomtávszélesítőt készíteni?
Nagy polszki vs cápa felni :D Jó lehetett. :D
Én sose csicsáztam az autóimat, most is pusztán a praktikusság volt a fő szempont, hogy a nyári gumijaim külön felnin legyenek. És ha már az új lemezfelni 11,500 ft/db, akkor inkább vettem használtan 30-ért egy alu garnitúrát. Elég körültekintő voltam, próbáltam vigyázni rá, hogy csont nélkül passzoljon az autóra, de az eladó 5jx14-es ET45 felniként árulta a 4,5jx14-es ET45 felnit (internetes vásárlás, futár). Az ET szám jó is, de mivel 1/2 collal keskenyebb, így 6-6 mm-rel beljebb esik mindkét oldala, ezért ér bele a fékrendszerbe.
Am Swift II-re lesz. Ez a féktárcsa dolog jónak tűnik, bár az öntvény elég törékeny szerintem. Ezeket az osztókör módosítókat amúgy elég kontár megoldásnak tartom, meg ezt a pogácsás dolgot is.
A féktárcsa acél nem öntvény,a fékdob spiáter.
Nekem elöl 2-2 pogi volt,hátul 1-1 természetesen alufelni csavarokkal.
Én sem csicsáztam,azért jó a cápa bömös felnije,mert 13 collos és küllős,tehát korhű.Ladákon is jól mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!