Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul a robogóm?

Miért nem indul a robogóm?

Figyelt kérdés

Motowell Yoyo 4T típusú. Most lett szervizelve nemrég, gondolok itt: olaj, fék, gyertya, akksi, ilyesmik cseréjére (most vettem, pontosan már nem tudom mi lett vele buherálva)

Kb 20 km-ert jöttem vele haza, hibátlanul ment, nem fulladt, de picit alacsony volt az alapjárat, néha már adtam rá egy kis gázt a pirosnál, biztos ami biztos ne álljon le.

Az gombra nem indul, valami hibája van, eddig be kellett rúgni.

Ma beindítottam, kiálltam velem a kertbe (kb 2 méter), majd leállítottam. Ismét be akartam rúgni 5 percre rá, már nem indult. Próbálok rá gáz adni berúgáskor, de nem reagál. Ötlet? Mi okozhatja?

Hozzáteszem: hogy nem teker, csak amennyit a berúgás ad neki.

A legközelebbi szervíz igen messze van, szóval nem véletlen tettem fel a kérdést.

2014. febr. 13. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyujtás van? Nézd meg a gyertyát ha berugások után teljesen benzines akkor ott nincs szikra Babettámnál volt ilyen nem értettem okát, hogy miért, pedig jó jóvolt a gyertya 5 percre rá nem indul. Nézd meg a gyertyát akkor is ha új, benzint az is lehet, hogy nem kapta fel a fordulatot elöször és utána túl lett szivatva.
2014. febr. 13. 19:57
 2/3 anonim ***** válasza:
CDI. Gyújtást nézesd át!
2014. febr. 13. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs lemerülve az aksid?

Én vagy az aksid töltöttségére tippelek vagy a rossz önindítóra.

Vagy berúgni sem tudod?

2014. febr. 14. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!